Kontumace, výhra, nedohráno

21.05.2013 08:35

Čtvrtek 16.5.2013

TJ Albrechtice - Čížová B  3:0 kontumačně

Připsali jsme si snadné tři body, protože hosté nepřijeli k utkání. Asi místo fotbalu koukali v TV na to jak náš nároďák válcují Švýcaři na MS v hokeji.

 

Sobota 18.5.2013

TJ Albrechtice B - SK SDH Vráž 2:0 (1:0)

Branky: Heine, Polák

Domácí měli celý zápas pod kontrolou, měli více ze hry, vytvořili si několik gólových příležitostí, ale proměnit se podařilo jen dvě :(

 

Neděle 19.5.2013

Podolí II - TJ Albrechtice 2:0 (2:0) - nedohráno pro nepříznivé počasí

ČK: 0:3 !!!

Utkání začali domácí aktivněji a ujali se vedení 2:0 (ač jeden gól byl z ofsajdu). Do poločasu jsme mohli vyrovnat, ale Milča neproměnil samostatný únik a Méďovi se nepovedla penalta. Průběh zápasu i jeho konec silně ovlivnil žalostný výkon hlavního rozhodčího. Nejen, že za faul na Méďu nevyloučil v první půli domácího gólmana, ale pak ještě v druhé půli neodpískal další dvě penalty. Nejdříve za další faul na Méďu a pak za jasnou ruku ve vápně když obránce domácích při odkopu nastřelil ruku svého spoluhráče. Za protesty našich hráčů vůči jeho nepochopitelným výrokům nám sudí postupně vyloučil tři hráče. Výkon sudího ještě podtrhlo ukončení zápasu v 82. minutě pro špatné počasí a tudíž se zápas bude opakovat. Budeme doufat, že DK přihlédne k naší stížnosti na výkon sudího a tresty pro vyloučené hráče budou mírné.

Zpět