Další kolo a dvě dohrávky - 6 bodů

10.05.2013 10:00

3.5.2013

TJ Albrechtice : 1.FC Boston Kluky 1:3 (1:1)

Branky: Vyskočil : Košatka 2, Říha

V dohrávce derby s Bostonem jsme byli rovnocenným partnerem a výsledek první půle odpovídal průběhu. Vedení se ujali hosté, když si nehlídaný Košatka zaběhl na přetažený centr a protlačil míč bezi Kolukolem a tyčkou do sítě. Nedlouho po brance hostí vyrovnal hlavou Míra Vyskočil po Méďovo centru z pravé strany. V druhé půli nás nalomil povedený přímý kop Míry Říhy do šibenice a dílo pak dokonala dorážka Košatky po skrumáži v malém vápně. Naše záverečná snaha o vyrovnání byla neúspěšná, nedostali jsme se pořádně k zakončení a soupeř už se pomalu může radovat z postupu do 1.B třídy.

 

4.5.2013

TJ Albrechtice B : Sepekov B 1:4 (0:1)

Branka: Klimeš

Několik neproměněných šancí hlavně v první půli na straně domácích a vysoká úspěšnost protiútoků na strané hostů je stručné hodnocení průběhu tohoto utkání. Tlačili jsme se do vápna, snažili se o zakončení, měli jsme více ze hry......, ale góly dával soupeř.

 

5.5.2013

TJ Albrechtice : SK Skály 7:3 (3:0)

Branky: Nedvěd, Matouš 2, Polánský, Malý, Pilát T., vlastní

Probíhající hokejové MS asi inspirovoalo aktéry utkání a diváci v Albrechticích mohli vidět 10 gólů. K plné spokojenosti domácích hráčů a fanoušků jich více skončilo v brance hostů a na naše konto přibyli v tabulce další tři body což znamená posun o jednu příčku vzhůru. Poločasový výsledek vypadal dost jasně, ale po změně stran hosté vstřelili kontaktní gól a začala přetahovaná o to kdo vyhraje druhou půli. To se nakonec podařilo nám v poměru 4:3

Další zápas hrajeme doma v sobotu 11.5.2013 od 17:00 proti mužstvu TJ Hradiště B

 

8.5.2013

TJ Albrechtice B - TJ ZD Kestřany B 2:0 (0:0)

Branky: Velický, Šabatka

Soupeř k nám na dohrávku odloženého zápasu přijel pouze s deseti hráči, tak asi všichni čekali jednoznačnou záležitost. Šancí bylo z naší strany jako máku, ale diváci nakonec viděli pouze dvě branky a museli si na ně počkat do druhé půle. Hosté se k zakončení příliš nedostávali a postupně jim docházeli síly. Fanda "vychytal nulu" a z našich brankářů má teď nevětší procentuelní úspěšnost.

Další zápas hraje Béčko v neděli 12.5.2013 od 17:00 s Podolím II B v Šamonicích

Zpět