Vlachovo Březí - Albrechtice 4:1 (1:1)

04.04.2010 16:30

První jarní utkání jsme sehráli bez šťávy a bodového efektu. Mimo naší branky, nebylo v naší hře vidět jedno pozitivum a výkony jednotlivců byli z kategorie „trapné“. Přísnější měřítko snese první poločas. Soupeř měl územní převahu, ale naše mužstvo mělo dobré kontra údery. Vlastní naivitou nebo neumem jsme se připravili o lepší výsledek tohoto poločasu. Druhý poločas byl pak už jenom odvarem toho prvního a soupeř byl lepší po všech stránkách. Za stavu 2:1 odstoupili dva naši hráči pro zranění. Bohužel ani jeden z náhradníků nenahradil odstoupivší hráče. A tak místo tlaku k vyrovnání jsme zažili trapný zbytek utkání, ve kterém soupeř převyšoval a exceloval ve všech činnostech.
branky padali:
1:0 – 15´
polovlastní, kdy Cihla při odkopu trefil atakujícího hráče.
2:1 – 55´ penalta,po obráceném autu naši hráči komunikovali s rozhodčím a soupeř aut rozehrál na volného hráče, který poslal míč před bránu. Tam byl útočník blokován naším bekem.
3:1 – 60´ nabíhající útočník u autové čáry nejenom přebral přihrávku, ale i bez problémů prošel přes dva naše hráče až do vápna a z úhlu prostřelil našeho brankáře.
4:1 – 90´ pravý útočník se lehce uvolnil podél lajny a míč poslal do malého vápna. Našemu obránci podběhl míč pod nohou a brankář jen sledoval, jak osamocený hráč dává do prázdné branky.
1:1 – 30´ jedinou naší branku vstřelil Lidinský po krásném úniku Vyskočila a následném centru. Gólman ještě míč vyrazil na břevno, ale dobíhající hráč hlavou míč umístil do sítě
Sestava: Cihla – Kolář (67.Milota), Hronek Z. (55.Polanský),Hronek J.-Hejný, Lidinský, Řeřábek, Pícha, Heine – Vyskočil(55.Marschall),Pilát

Řekli po utkání

Po tomto zápasu cítím absolutní zmar a beznaděj mého působení u mužstva. Trenér by měl připravit mužstvo tak, aby obstálo v zápase. Své myšlenky a plány uspořádat tak, aby tým zvládl utkání. A to se ve Vlachovo Březí nestalo. Tým dostal řadu informací o soupeři a jeho jednotlivcích. A taktiku, která měla vést k bodovému zisku. Kouč je pouze hlava, která vše připraví. Hráči pak na hřišti tyto plány realizují. Nic z toho se ve Vlachovo Březí nestalo. Díky špatnému terénu jsme neměli hrát zpětné přihrávky, ale první branku jsme obdrželi prakticky z toho, co jsme si říkali. Informace o výborné středové řadě a jejich jednotlivcích nebyli nic platné. Neboť střední záložník prakticky rozhodl zápas tím, že si na hřišti dělal, co chtěl. Bez ataku, bez obrany rozdával míče, jak se mu hodilo. O útočné dvojici jsme věděli všechno. Jak nabíhají, jak se uvolňují. Při třetí brance udělal útočník domácích číslo 12 přesně to, co jsme věděli. Poslední gól padl po uvolnění podél lajny a totální chyby našeho obránce. Opět jsme způsob jeho uvolňování znali. Aby nebylo všemu konec tak na penaltu šel hráč, o kterém jsem věděl, kam penalty kope. Přesto, že to náš brankář věděl, tak tam na risk nešel, resp. ani na zem neupadl. Jediný gól, který jsme vstřelili je malou náplastí. Byl dán přesně tak, jak jsme chtěli. Po přímočaré akci na pár doteků. Bohužel to byla akce jediná. A to je bohužel velmi málo na to, abychom mohli uspět. V tuto chvíli necítím své opodstatnění nebo roli v tomto mužstvu.
trenér

Zpět