Albrechtice - Záhoří 0:1 (0:1)

07.03.2010 17:00

V neděli odpoledne jsme zavítali na umělku do Milevska k přípravnému střetnutí s dlouhodobým rivalem v "Céčkové" skupině I. B třídy. Dalo by se říci, že by takové derby mělo každého našeho hráče dostatečně nažhavit tak, aby odevzdal maximální výkon.

BOHUŽEL SE TAK NESTALO...

Velmi matný výkon téměř celé šestnáctky či sedmnáctky zúčastněných se nedal srovnat se rvavostí a chutí, kterou bylo možno vidět v předchozím přátelském utkání v rámci pražskéh soustředění. O tom, jaké byly důvody nemastného a snad i odevzdaného výkonu není třeba pochybovat. Polovina hráčů zřejmě usnula na vavřínech a ostatní ... no řekněme, že kdyby měl každý hráč přijet vlastním autem a na cestě byla povinná dechová zkouška, asi by nás na zápas bylo málo!!! Klidně bych mohl být konkrétní a pokud reakce čtenářů budou ve smyslu, že je potřeba být příště konkrétní, tak od příště budu, ale jinak asi každý ví velmi přesně o kom mluvím... Dotyční by se možná měli zamyslet, protože svým nezodpovědným přístupem kazí píli a práci celého družstva a to nejen na hřišti...

Do budoucna snad jen zbývá vyslovit přání, prosbu či motlidbu, která by ná do mužstva přinesla nějakého gólového hráče :), poněvadž stará pravda tvrdí, že bez útočníků se těžko vyhrává... no a my jich (myslím, těch stoprocentně hry schopných) v Milevsku věru mnoho neukázali. O to smutnější je fakt, že jsme s sebou na zápas přivezli řadu nejen skalních fanoušků. Když by museli vidět podobný výkon i v dalších zápasech, tak asi ani napřijedou.

Takže, příště pánové, méně alkoholu a více chuti k fotblu a hlavně... ať se daří!                

-redakce- 

 

Zpět